TegningHeh... Dette var da mitt proskjekt nr. 2!


den første hæææres jeg ikke å legge ut egentlig.. fordi det var faktisk den aller aller første portrett tegningen jeg noen gang hadde lagd.. så den ovenfor er den andre jeg noen gang har lagd.. heh

fucked up

og ja.. det er noen små ting som er feil.. humpf..

har et til som jeg er ferdig med.. som jeg ble veldig fornøyd med!
skal legge den ut senere! :))

Håper alle har en koselig påskeferie, det har jeg!
ahhaha

 

Blogges <3

 

-RosaMuffin~*
 

Én kommentar

Christiane

05.04.2013 kl.15:59

Hei! Liker denne blogen så sykt mykje! Liker spesielt at jeg føler du tar oss som leser på alvor ved å blogge så vilt bra som du gjør. Altfor mange blogere bare skriver masse dummheter og tror folk skal elske det, men det gjør ikke folk! Jeg brukte å ha blogg før men ikke nå lenger fordi jeg fikk så mye mobbende kommentarer at jeg bare ikke orket mer. Men du må aldri gi deg! For da vinner de dumme. Ikke la det skje, ok? :) DU er så god. Men jeg har noe til deg. Det er en konkurranse hvor du kan vinne så mye red bull du greier å drikke i et helt år! Det er perfekt for meg for jeg er helt addicted av energi drikke så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer flaks? :D Se lenken min for konkurransen :-)

Skriv en ny kommentar

RosaMuffin

RosaMuffin

17, Sørreisa

Hei, velkommen til min blogg! Nå er dette blitt skole bloggen min :) Jeg går på Høgtun ved Olsborg i Troms på linjen Design og håndverk vg1. Legger inn innlegg av arbeid osv som jeg har gjort i Prosjekt i fordypning som er Tegning.

Kategorier

Arkiv

hits